miércoles, 23 de septiembre de 2015

PROBLEMAS

ACTIVITATS PER RESOLDRE PROBLEMES

A INVESTIGAR!!

Activitat 1
Activitat 2
Activitat 3
Activitat 4



Problemes de sumes i restes

Problemes de sumes i restes 


Problemes de J Verdaguer

Un joc per a practicar problemes de sumes, de restes o de les dues operacions combinades. Està adreçat a l’alumnat de primer cicle i el seu autor és José A. del Olmo Vián.


Cliqueu sobre la imatge per començar a pensar:


- RAONAMENT MATEMÀTIC AMB PROBLEMES VISUALS


Erica Fatsini m’ha fet arribar un material que vol compartir amb tots nosaltres a través d’aquest bloc per tal de contribuir a enriquir-lo seguint el lema que em va motivar a crear-lo i que m’empeny a actualitzar-lo: COMPARTIR ÉS CONSTRUIR!
En aquest cas l’Erica ha creat un fantàstic material per treballar el raonament matemàtic i la resolució de problemes a  partir d’un recurs molt visual. A través d’unes imatges que es poden plastificar o projectar amb el projector o la PDI, els alumnes han de solucionar uns determinats problemes matemàtics i així exercitar el seu raonament.
És una bona eina per utilitzar amb la PDI i amb grups cooperatius fent que cada grup d’alumnes hagi de respondre una determinada qüestió.
L’Erica comparteix les imatges que ens serveixen per projectar i els problemes escrits a plantejar amb els alumnes. N’hi ha un bon grapat però, el que és més important, permet adaptar l’activitat als nostres alumnes afegint noves preguntes i noves imatges.

Moltíssimes gràcies Erica per aquest gran i original treball.

- Problemes matemàtics de tot tipus viusals i no visuals
(Si clicau l'enllaç hi ha 130 pàgines diferents de tot tipus !! Només he posat uns quants)


No hay comentarios:

Publicar un comentario