miércoles, 19 de marzo de 2014

TALLER DE SABÓ!

Bueno, bueno, bueno, després de molt de temps, esforç i dedicació hem arribat al fi de la nostra tasca i hem elaborat el nostre propi sabó.

Tot va començar amb la plantació de les nostres plantes aromàtiques, fa uns mesos. Després de fer tot el seguiment i estudi de les plantes de cuidar-les, llevar males herbes, regar i observar les diferències, i una vegada varen tenir una alçada considerable, les vàrem podar i posar a assecar. 






Un parell de setmanes després ja teníem tots els ingredients per elaborar el nostre sabó de plantes aromàtiques...





Una vegada fet el sabó, vàrem passar a la realització de la seva targeta amb denominació d’origen “Sabó Artesanal de Sant Bonaventura”, el nom del fabricant (l’alumne) i data de realització. Els vàrem posar dins unes bossetes i ja estaven llestos per ser regalats...










Papas esperam que vos hagi agradat!!
Molts d'anys Joseps, Peps i papis!!!

5 comentarios:

  1. el sabo va ser difisil de fer perque primer has de sembrar les plantes les as de cuidar i no se te poden morir perque despres no podrien fer el sabo depres quan son grosses les has de podar i s an de aixugar 88 hores al sol cuan estan aixutes ja pots fer el sabo. Eli has fet sabo?

    ResponderEliminar
  2. va ser xulissim , gracies Eli i Adela moltes gracies per aquesta activitat

    ResponderEliminar
  3. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  4. El sabó va ser molt fácil de fer.(Laia)

    ResponderEliminar
  5. Va ser una passada!! Tant en es papà com a mi ens va agradar molt la sorpresa!! Seguiu així de bé que estau aprenent moltes cosetes!! (Sara)☆

    ResponderEliminar