viernes, 15 de noviembre de 2013

LA SALUT


Arribem a divendres i hem de contar moltes coses i es que aquesta setmana amb el tema de la salut ha donat per molt!!!


Primerament dimecres dia 13 els alumnes de primer cicle vàrem fer una visita a Guillem Roser, el dentista i tot el seu equip,  que ens varen explicar com combatre i prevenir les càries,  la forma correcta de rentar-nos les dents, el nombre i tipus de dents que tenim...i varen contestar totes les preguntes que havíem preparat... moltes gràcies Guillem i a  tot el seu magnífic equip!!!












I seguint amb la salut avui divendres 15 els alumnes de segon han fet de metges...en parelles havien de fer el paper de metge i pacient. 
Cada metge tenia un pacient amb un rol concret i en funció dels símptomes havien de fer  les pertinents revisions, consultes, ús dels instruments adequats , recepta i recomanacions...






VIDEO METGES I PACIENTS http://youtu.be/OMpDEU6wcBg

I NOMÉS UN AVANÇ DEL QUE ENS ESPERA LA SETMANA QUE VE...







AIXÒ ÉS UN NO ATURAR!!

També els alumnes de primer cicle estam preparant la venta d'estovalles per 1e fets per ells a fi de recaptar doblers per FILIPINES. No te quedis sense estovalles i encomana un als nostres alumnes i així poder ajudar en els més necessitats!!
Gràcies Adela per aquesta iniciativa i pensar sempre amb els altres...!






2 comentarios:

  1. Me pareix molt bona iniciativa!!! S'ho han currat molt!!!!

    ResponderEliminar
  2. Som en Delfín, a jo m'ha agredat molt anar a cura perque va ser molt divertiti. Mos varen ensenyar moltes coses i la excursió a vidrios guardiola,era molt delicat fer aquelles, coses ademes amb foc i aquestes excursions varen ser molt divertides i a jo m'ha agradat totes les excursions que em fet.

    ResponderEliminar